De Olijke Twee goes TURBO!! Mongol Challenge 4 juni - 27 juni
 
Maandag. Weer in de vroege morgen opgestaan om flink wat kilometers te maken en reservebanden te regelen. En ja hoor!!! Band numero 5 naar de haaien... DO2 in het kwadraat schroeft het gemiddelde hiermee aardig omhoog. Met 0,0 reserve banden op het roof rek gingen we vol spanning op weg naar het eerst volgende gehucht. Onderweg stond team Return to Sender, die we al een paar dagen niet hadden gezien, ons nog onverwachts op te wachten. Reunited! Communiceren via bakkie en telefoon is namelijk nogal lastig midden in de bergen. Vanaf maandag kan je ons dus weer volgen via track en trace!!!
Het was weer een lange dag en het worden nog lange dagen om de donderdag half 4 de finish in Ulan bataar te kunnen halen. Gisteren helaas een verkeerde afslag genomen wat heeft geresulteerd in een paar uur vertraging. Jammer, maar het blijft lachen gieren en brullen in de auto met de olijke twee in het kwadraat :-). Het zal er ook nog om hangen of dat woensdag het meeting point met Katja en Johnny door alle auto ellende haalbaar is. Maar des te belangrijker: fingers crossed for Ulan bataar!!!! Leef met ons mee en volg track en trace!!! :-)

http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0ZKO24F737TQlOVu3yvpyR2YfdkVoMoRs
Lou
6/29/2011 09:09:51 am

jullie zijn écht gááf! Leuk om te lezen dames, ben pas net door alles heen gegaan, wat een toffe verhalen, en straks een keer live van ons thea, nog beter! kus voor beide, succes nog, jullie gaan hard, jullie gaan lekker! jo, bokserdeboks!

ReplyLeave a Reply.